Spring til hovedindhold
info@pizzashoppen.dk 📞 Telefon 22 21 31 51 (09:00 - 16:00)

Hvorfor skal du vælge en elektrisk pizzaovn?

Hvorfor skal du vælge en elektrisk pizzaovn?

Hvorfor skal du vælge en elektrisk pizzaovn? Der findes mange forskellige elektriske pizzaovne på markedet, men den mest populære af dem er uden tvivl Effeuno. Pizzashoppen var de første til at sælge Effeuno elektriske pizzaovne online, fordi vi altid lige er et skridt foran alle de andre. En af de helt store fordele ved at vælge en elektrisk pizzaovn som Effeuno P134 er, at du kan bage pizzaerne inden for i god ro og mag - så det er slut med at rende ind og ud af døren mens du har gæster. Med en elektrisk pizzaovn fra Effeuno kan du stå inde i køkkenet og bage pizzaerne i ro og mag, mens du er tilstede med familien og med gæsterne. Nem at styre og regulere En af de andre helt store fordele ved at vælge en elektrisk pizzaovn fremfor en brændefyret eller en gasfyret pizzaovn som eksempelvis en Ooni KODA 16 eller en Cozze er, at du sætter temperaturen i pizzaovnen på termostaterne som efterfølgende styrer temperaturen ret præcist, på den måde er du sikret et ensartet resultat hver eneste gang du bager pizzaer i din Effeuno pizzaovn Den optimale temperatur i din elektriske pizzaovn Det kan umiddelbart være fristende at tro, at ovnen bare skal have fuld skrue og stå på 509 grader i både top og bund, men faktum er, at det langt fra er tilfældet. Vi anbefaler at du sætter top temperaturen til 450-475 og indstiller den nederste termostat til ca 350-375. På den måde undgår du at bunden er bagt færdig før fyldet er det. Hvis du ikke har et i forvejen kan du med fordel anskaffe dig et digitalt laserthermometer, det kan gøre det enklere for dig at sikre, at pizzastenens temperatur er præcis som den skal være. Du opnår et enkelt og tilfredsstillende resultat med en stentemperatur omkring de 375-400 grader. Hvad gør en Effeuno pizzaovn anderledes end min almindelige ovn? Du kan sagtens bage gode pizzaer i en almindelig husholdningsovn med eksempelvis et bagestål som vores. Men hvis du skal bage ægte italienske pizzaer, herunder napoletanske pizzaer så skal du op og arbejde i temperaturer hvor din ovn kun kommer hvis den kører et pyrolyseprogram. En Effeuno pizzaovn kan komme helt op på 509 grader, hvilket er mere end rigeligt til at afbage en pizza på blot 90 sekunder. Hvad med stenen, hvad er der så specielt ved den? En Effeuno pizzaovn er udstyret med de meget berømte biscottosten, biscotto betyder egentligt kiks i ordets direkte oversættelse fra italiensk til dansk, men det er faktisk ikke så langt fra. En biscottosten er en pizzasten fremstillet af en ganske særlig type ler. Stenene formes i træforme og brændes herefter i nogle kæmpe store ovne hvor leren tørrer ind. Den altoverskyggende fordel ved at bage pizzaer på en biscottosten, er at stenens varmeafgivelse er meget mere blød end de traditionelle komprimerede pizzasten du ofte kan købe til din gasgrill og lignende, det er i øvrigt samme kedelige type sten der tit medfølger i de populære gasovne du kan købe næsten alle steder. Biscottostenen udmærker sig ved, udover at være relativt dyr - at være den bedste og mest populære opgradering til de gængse ovne, så foruden Effeuno sælger vi også biscottosten til Cozze 13, 17 og KODA 12 og KODA 16. Alle vores biscottosten fremstilles på et familieejet brænderi lige i udkanten af Napoli.

Din kurv

Tak for at kontakte os, du hører fra os snarest muligt! Tak for din tilmelding Tak, vi skriver til dig når produktet igen er på lager! Det maksimale antal produkter er tilføjet Der er kun en vare at tilføje til kurven der er kun [num_items] tilbage at tilføje tilk kurven